INS Can Roca

Web de l'Institut del barri de Can Roca (Terrassa)

CantiRoca

Us informem que aquest curs 2019-2020 comencem programa de diversificació curricular d’Aula Oberta amb l’alumnat de 4t ESO. Aquest programa consta de dos projectes, Hort i Cantina.

El projecte Cantina consisteix a emular un negoci i fer-lo rendible perseguint el següents objectius: control d’ingressos i despeses, seguiment de les comandes, atenció al client i treball en equip. 

Durant l’hora de pati se servirà esmorzar saludable preparat per l’alumnat i pel professorat assignat, sempre a partir d’unes comandes determinades. Les comandes se centralitzen mitjançant un formulari que teniu penjat en la web. Tot això començarà a funcionar el proper 1 d’octubre de 2019.

Una vegada que funcioni el projecte Cantina, es començarà amb el projecte Hort, que té com a objectius: l’adequació del pati com a hort autosuficient; la sensibilització del medi ambient i el foment del reciclatge; el treball pràctic a partir de la teoria de l’aula, i el treball en equip. Aquest projecte també serà portat per alumnat d’Aula Oberta i per professorat assignat.

D’aquesta manera es treballen algunes competències de l’àmbit matemàtic, lingüístic, personal i digital.